суботу, 14 жовтня 2017 р.

Вітання керуючого Закарпатською єпархією єпископа Варсонофія з Днем Захисника Вітчизни.



                     

                        
                           Шановні військовослужбовці Збройних Сил України –
    ветерани, командири, солдати, викладачі та курсанти військового навчального                                          закладу Закарпаття!

                                                Дорогі брати і сестри!

     Від імені духовенства, і вірних Закарпатської  єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату щиросердечно вітаю усіх Вас з святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Захисника Вітчизни та Днем Українського козацтва!
     Сьогодні, разом з усім боголюбивим українським народом ми підносимо свої молитви до Пресвятої Богородиці, аби Вона простерла Свій спасительний омофор над нашою Україною та захистила її  від нашестя чужинців.
     В цей день ми складаємо подяку всім військовослужбовцям, хто зараз захищає нашу рідну землю в зоні проведення АТО, і курсантам військового ліцею, які ще тільки готуються стати до варти. Ми переконані, що Ваша віра в Бога, любов до Батьківщини та  вірність військовій присязі, є запорукою миру та  спокою на нашій рідній багатостраждальній українській землі! Нехай оберігає Вас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Діви Марії.
    Низький Вам уклін, велика подяка й найкращі побажання здоров’я, довголіття і злагоди!

                       Прикликаю на Ваші труди Боже благословення.

+Варсонофій,
єпископ  Ужгородський і Закарпатський
Української Православної Церкви
Київського Патріархату

14.10.2017 року Божого
м.Мукачево


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: