пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Прочани Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату відвідали святині Ізраїлю.

З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія з 18 по 25 вересня 2017 року  відбулось чергове паломництво  прочан Закарпатської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату до Святої Землі. Паломницьку групу, яка складалася більше ніж з  40 прочан супроводжував протоієрей Михаїл Савко-настоятель Свято-Троїцько-Михайлівського храму міста Берегово.
Кожен день цікавої подорожі до Святої Землі був переповнений цікавих вражень та благодатних переживань, які отримували прочани відвідуючи великі святині пов’язані з життям, чудесами, проповіддю, стражданням, Воскресінням і Вознесінням на Небеса Господа нашого Ісуса Христа та подвигами великих світильників віри та благочестя християнського.
Було відвідано святині Єрусалиму, Віфлеєму, Єрихону, Іудейської пустелі, Назарету, Кани Галілейської, та Галілеї. Перед прочанами щодня поставали древні монастирі та храми в котрих вони мали можливість піднести свої молитви до Господа Бога, Пресвятої Богородиці і всіх святих за свою Рідну землю, рідних та близьких, за воїнів, котрі мужньо захищають Україну від нашестя чужинців.
Протягом прощі було звершено Божествену літургію під час котрої всі прочани посповідались та причастились Пречистих Тіла і Крові Господніх.

Прес-служба Закарпатської єпархії.













Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: