середу, 23 серпня 2017 р.

Вітальне слово єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія з Днем Незалежності України.



Вітальне слово керуючого Закарпатською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія з 26-ю річницею Дня Незалежності України.

                                       Вельмишановні Закарпатці!  

Шановні представники влади, силових структур, військові , керівники єпархій і релігійних організацій Срібного краю, духовенство! Дорогі брати і сестри!

    Всіх Вас я сьогодні вітаю з національним святом – Днем Незалежності нашої Держави. Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.Проте сьогодні , в час війни на сході нашої країни, перед усіма нами постають  складні й великі завдання. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності Української держави.
   Любімо свою Батьківщину свій народ, свій край. Своєю невтомною працею збагачуймо свою країну, робімо все щоб вона була багатою і процвітаючою. Виховуймо своїх дітей та внуків в дусі любові до своєї Батьківщини, щоб вони гордилися Нею, а в години біди– відстоювали її та захищали від ворогів, так як цього потребує сьогоднішній час. Будьмо єдині і Бог сили буде з нами!

                               Слава Ісусу Христу і Слава Україні!

Милістю Божою
+ Варсонофій
єпископ Ужгородський і Закарпатський
Української Православної Церкви Київського Патріархату
24 серпня 2017 року Божого
м.Мукачево.


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: