вівторок, 29 серпня 2017 р.

Єпископ Варсонофій очолив заупокійну молитву за спокій душ українських воїнів - жертв Іловайської трагедії в місті Ужгород.

29 серпня 2017 року  Україна відзначає сумну - 3-тю  річницю трагедії під Іловайськом. В цей день на запрошення громадських організацій учасників АТО, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій очолив літію за спокій душ українських воїнів, загиблих в Іловайському котлі та поблизу Савур-Могили, що проходила  в місті Ужгород на площі Театральній.Разом з Його Преосвященством молились : секретар єпархії протоієрей Сергій Ємець, духовенство Ужгородського благочиння та о.Владислав Бісмак - адміністратор парафії у м. Перечин Мукачівської Дієцезії Римсько-Католицької Церкви.
Священнослужителями була  піднесена заупокійна молитва за спокій душ воїнів, які поклали свої життя за волю і Незалежність України.На поминальному заході були присутні : Рівіс Михайло Михайлович-Голова Закарпатської обласної ради, заступник голови Закарпатської ОДА Мікулін Віктор Петрович, заступник Ужгородського міського голови Білак Олександр Павлович , військовослужбовці , ветерани АТО, та військові -прикордонники.

Прес-служба Закарпатської єпархії.


































Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: