четвер, 29 червня 2017 р.

Духовенство Закарпатської єпархії відвідали Чинадіївський ДНЗ (ДБ) інтернатного типу для дітей дошкільного та шкільного віку.

29 червня 2017 року , з благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія , обласний благочинний єпархії протоієрей Сергій Потюк ( настоятель Свято-Успенського храму міста Мукачево) разом з дітьми та викладачами з Мукачівського центру позашкільної освіти відвідали Чинадіївський ДНЗ (ДБ) інтернатного типу для дітей дошкільного та шкільного віку.Для вихованців закладу були привезені іграшки , одяг та солодощі. 
"Сьогодні у нас "День добрих справ" і ми разом з батьками та отцем Сергієм Потюком , вирішили присвятити цей день діткам ,які проживають у Чинадіївський ДНЗ (ДБ) інтернатного типу для дітей дошкільного та шкільного віку.
Здивована була я і всі хто був з нами...Коли говорять про дітей сиріт і про дитячий будинок ,у більшості складається враження , що це діти сумні, якісь залякані... Але ж ми побачили зовсім іншу картину! Нас зустріли охайні , усміхненні дітки і дуже приємні вихователі цього закладу. Атмосфера була не на публіку.
Я низько схиляю голову перед всіма працівниками цього закладу.Вони намагаються дати діткам любов,ласку,тепло,якої їм так бракує .
Творіть добро!!!Не бійтесь гарних вчинків!!!"- зазначила Марія Муравйова-вихователь Мукачівського Центру позашкільної освіти.

Прес-служба Закарпатської єпархії.















Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: