неділя, 25 червня 2017 р.

Вітання єпископа Варсонофія молоді Закарпаття з їх святом.



        
          Дорога Закарпатська молоде-майбутнє Срібного Краю та України!

     Від імені Закарпатської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату та від себе особисто , вітаю Вас з Вашим Днем-Днем молоді!
         Молоді люди – це майбутнє Церкви та держави! Молодь виконує в суспільстві важливу функцію зміни поколінь, бере безпосередню участь у перетворенні всіх сфер життєдіяльності соціуму.
    День молоді – це справжнє свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження. Адже юність – це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших планів. Саме молодь, сьогоднішні учні, студенти, молоді працівники, підприємці, науковці, сьогодні визначають шляхи розвитку України – від Революції гідності, захисту Батьківщини до утвердження європейських цінностей і норм життя.
     Срібна молоде, звертаюсь до Вас у цей не простий для Батьківщини час, час соціальної напруги і нестабільності, час війни на сході нашої Держави, де вже  сотні молодих людей-українців життя своє віддали, захищаючи кордони нашої Держави від російського агресора, і прошу ніколи не забувати подвиг наших Героїв України – воїнів АТО, молитись за них та за нашу Вітчизну, бути люблячими, розуміючими людьми. І якщо буде так, що в Ваших серцях пануватиме любов до ближнього і до Бога, то наша Держава ніколи більше не знатиме, що таке війна і біль втрати, тому що де є любов там є Бог. А якщо Бог з нами , то хто проти нас?!!
    Отож молоде, вітаю Вас з Вашим Днем, та з нагоди свята бажаю успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, міцного здоров’я, незалежних думок та сил і найголовніше допомоги Божої.Бажаю впевнено йти до своєї мети, прагнути якнайкраще реалізувати потенціал своїх можливостей для свого добробуту та добробуту усієї Нації та на славу Божу.

Прикликаю на Вас Боже благословення!

З повагою,
+ Варсонофій
Милістю Божою
єпископ Ужгородський і Закарпатський
Української Православної Церкви Київського Патріархату.

25 червня 2017 року Божого
м.Мукачево.


Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: