середу, 14 червня 2017 р.

Обласний благочинний Закарпатської єпархії взяв участь в спільній міжконфесійній зустрічі духовенства з міським головою Мукачево.

14 червня 2017 року, в малому залі виконавчого комітету Мукачівської міської зустріч відбулася зустріч міського голови Андрія Балоги та секретаря міської ради Івана Маняка з представниками релігійної спільноти Мукачева. З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія , участь в даному заході взяв обласний благочинний Закарпатської єпархії протоієрей Сергій Потюк.
Головною метою зустрічі була подальша координація зусиль міської влади з представниками поліконфесійної релігійної спільноти міста над Латорицею з тим, щоб системно, ефективно та оперативно вирішувати питання, які хвилюють мукачівців.
Головна увага на зустрічі приділялася питанням соціального захисту, охорони здоров’я та освіти, то ж керівники відповідних підрозділів виконавчого комітету Мукачівської міської ради, зокрема Наталія Зотова, Любов Мандзич та Катерина Кришінець-Андялошій у своїх виступах надали всебічну інформацію з цих питань, відповіли на запитання присутніх. Підсумком зустрічі стала а поінформованість духовенства - представників різних конфесій Мукачево та представників громадськості у тих питаннях над якими працює міська влада, де потрібна координація спільних зусиль і системність у роботі. Учасниками була підтримана пропозиція міського голови Андрія Вікторовича Балоги про необхідність подібних зустрічей і в майбутньому.

За матеріалами Відділу інформаційно-аналітичних комплексів
виконавчого комітету Мукачівської міської ради - Прес-служба Закарпатської єпархії.




Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: