неділю, 2 квітня 2017 р.

Єпископ Варсонофій прийняв участь у молебні за Україну , який проходив на Софіївській площі міста Києва.

02 квітня 2017 року у м. Києві на Софійській площі, відбулася спільна молитва за перемогу над агресором і встановлення справедливого миру.
Молитву за Україну очолив  предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату Святійший Патріарх Філарет. З благословення Його Святості участь в молитовному заході , спільно з іншими архієреями УПЦ Київського Патріархату прийняв єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій.Були присутні також очільники Української греко-католицької церкви, Римсько-католицької церкви в Україні, Української автокефальної православної церкви, Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів, Всеукраїнського союзу церков християн віри євангельської - п’ятидесятників та інших християнських конфесій.
Також віруючі здійснили спільну молитву за звільнення полонених і в’язнів, які за вірність Україні позбавлені окупантами свободи, за мирних мешканців Донбасу і Криму, які страждають від війни та окупації, за біженців та вимушених переселенців, які полишили рідні оселі, рятуючись від війни.По завершенню молебня , Його Святість Патріарх Філарет виголосив повчальну проповідь, після якої прозвучала молитва "Боже Великий, Єдиний нам Україну храни".

Прес-служба Закарпатської єпархії.



















Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: