понеділок, 27 березня 2017 р.

ВАЖЛИВО.В Ужгороді молитимуться за перемогу України над агресором.

Відповідно до Звернення членів Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій , в неділю, 2 квітня о 15.00 годині за к.ч., в місті Ужгород , на площі Театральній відбудеться  молитва  за перемогу над агресором і встановлення справедливого миру, а також за звільнення полонених і в’язнів, які за вірність Україні позбавлені окупантами свободи, і за мирних мешканців Донбасу і Криму, які страждають від війни та окупації, за біженців та вимушених переселенців, які полишили рідні оселі рятуючи своє життя. Наступний день, понеділок 3 квітня, Всеукраїнська Рада Церков закликає віруючих провести у особистому посиленому пост.
    Закликаємо усіх, не залежно від конфесійної приналежності, кому не байдужа доля України,прийти на Театральну площу міста Ужгород 2 квітня 2017 року о 15.00 годині та помолитись разом зі священниками за перемогу України над агресором.
 
Організатори : Закарпатська єпархія Української Православної Церкви Київського Патріархату, Відділ національностей та релігій Закарпатської ОДА, Ужгородська міська рада.  
 
Прес-служба Закарпатської єпархії.

Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: