четвер, 29 грудня 2016 р.

Єпископ Варсонофій очолив підсумкові річні єпархіальні збори.



29 грудня 2016 р. в приміщенні для проведення нарад Свято-Троїцько-Михайлівського храмового комплексу  відбулися збори духовенства Закарпатської єпархії, які очолив Преосвященний Варсонофій ,єпископ Ужгородський і Закарпатський .
На початку зборів владика Варсонофій звернувся до присутніх священиків зі вступним словом, яке присвятив актуальним проблемам церковного сьогодення. Також владика проаналізував завдання , які стоять нині перед кожним священослужителем, наголосивши на розвитку соціального служіння та  активної праці духовенства на парафіях. Єпископ Варсонофій закликав духовенство посилити роботу в цих напрямках, використовуючи той досвід який вже є в єпархії. При кінці зборів Його Преосвященство  благословив священиків  на ревне служіння в страсі Божому та з любов'ю до ввіреної їм пастви.Кожен священник отримав для своєї пастви Різдвяне послання  Патріарха Філарета та єпископа Варсонофія.
В свою чергу секретар Закарпатської єпархії протоієрей Сергій Ємець,  від імені всіх священиків,  подякував владиці за спільну працю в 2016 році , за архіпастирське  благословення та побажав наснаги, мудрості і сили успішно працювати на ниві Христовій, звершуючи нелегке архіпастирське служіння.

Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП.





Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: