четвер, 15 грудня 2016 р.

Голова єпархіального відділу благодійності та соціального служіння ієромонах Володимир ( Літвінцов ) взяв участь в конференції з обговорення питань миробудування в українському суспільстві.

12 грудня 2016 р.Б.  з благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, голова єпархіального відділу  благодійності та соціального служіння ієромонах Володимир (Літвінцов) взяв участь у конференції з обговорення питань миробудування в українському суспільстві.
Організаторами заходу виступили - благодійний фонд "ЕЛЕОС-УКРАЇНА" та благодійний фонд "Карітас-Україна".
Конференція була організована і проведена на базі готелю "Адрія" (м. Київ). На обговоренні актуальних питань були присутні представники більшості релігійних деномінацій України, кожен з яких поділився думками і своїм баченням щодо понять миру, примирення  і процесу миробудування в Україні. Також учасники конференції обговорили шляхи співпраці християнських церков та інших конфесій щодо спільної участі в процесі миробудування та його реалізації. Відкривав конференцію начальник Відділу моніторингу діяльності та реєстрації статутів релігійних організацій Департаменту  у справах релігій та національностей Міністерства культури України Папаяні Іван Володимирович.

Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП.



Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: