суботу, 3 грудня 2016 р.

Волонтери молодіжного єпархіального братства імені святої великомучениці Варвари відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей м.Свалява.

  

02 грудня 2016 року , з благословення керуючого Закарпатською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія ( Рудніка ) , волонтери єпархіального православного молодіжного Братства імені святої великомучениці Варвари Марія та Руслана Цаньки , з благодійною місією відвідали  Центр соціально-психологічної реабілітації дітей м.Свалява. Солодощі, подарунки, ігри отримали цього дня юні вихованці закладу.
     "Відвідали дитячий будинок. Зустріч з дітьми була корисною як для нас, так і для дітей, які були дуже раді цій зустрічі. Ми вкотре впевнилися в тому,що ці дітки потребують захисту,підтримки та уваги. Не можна забувати про цих янголят!" - зазначила волонтер Братства Марія Цанько.
      Єпархіальний відділ благодійності та соціального служіння закликає кожного читача, в період підготовки зустрічі Різдвяної зірки та свята Різва Христового не забувати про дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, літніх та немічних , самотніх людей, та усіляко допомогати їм .

Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП.








Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: