середу, 7 вересня 2016 р.

Єпископ Варсонофій прийняв участь в урочистому прийомі з нагоди державного свята Словацької Республіки - Дня Конституції.


07 вересня 2016 року , на запрошення Генерального консула Словацької Республіки в Ужгороді Янки Буріанової та Почесного консула Словацької Республіки у Великому Березному Олега Адамчука, єпископ Ужгородський і Закарпатський Української Православної Церкви Київського Патріархату Варсонофій прийняв участь в урочистому прийомі з нагоди державного свята Словацької Республіки - Дня Конституції.Урочистості проходили в Закарпатській обласній філармонії м.Ужгород.Генконсул Словаччини в Ужгороді Янка Бур’янова особисто вітала всіх гостей.Закарпатський народний хор на честь свята виконав гімн Словаччини, а також гімн України.Владика Варсонофій подарував пані Янкі квіти та вітальну адресу , в якій зазначив : "У цей важкий час війни на Сході України, словацький народ підтримує прагнення українців захистити територіальну цілісність країни, свободу, демократію та європейські цінності, за які нині гинуть сотні найкращих синів і доньок України.
Висловлюю Вам та всьому словацькому народу сердечну подяку за щиру підтримку, яка зміцнює нашу впевненість у неодмінному відновленні миру в Україні та спокою в усій Європі.
Бажаю , щоб добро, мир, суспільна злагода і мудрість завжди супроводжують словацький народ у його поступі на шляху розбудови суверенної демократичної Словаччини! Господь нехай Вас благословить!"
Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП






Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: