понеділок, 22 серпня 2016 р.

Єпископ Варсонофій взяв участь в урочистостях з нагоди 25-ї річниці незалежності України.

22 серпня 2016 року єпископ Ужгородський і Закарпатський Української Православної Церкви Київського Патріархату Варсонофій ( Руднік ) прийняв участь в урочистостях з нагоди 25-ї річниці незалежності України , які проходили у приміщенні Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру імені братів Євгена та Юрія - Августина Шерегіїв. У святковому дійстві взяли участь представники влади краю, керівництво обласного центру, депутати різних рівнів, представники правоохоронних та контролюючих органів, військового комісаріату та військових частин, ветеранських, громадських та релігійних організацій, національно-культурних товариств, дипломати, зарубіжні гості, учасники АТО, митці та видатні люди краю.
Розпочалось святкове дійство із внесення в зал під звуки маршу Державного Прапора України. Заслужений академічний Закарпатський народний хор разом із учасниками зборів виконали Державний Гімн України.
Далі присутні вшанували пам’ять загиблих на сході країни героїв хвилиною мовчання. Відтак за дорученням поважного зібрання юнаки і дівчата у вишиванках віднесли корзини з квітами до пам’ятників та меморіальної дошки великим українцям - Тарасу Шевченку, Августину Волошину та В’ячеславу Чорноволу.
Гарного настрою учасникам урочистих зборів додали майстри мистецтв Закарпаття, які підготували святковий концерт за участю «золотого голосу» країни - Народного артиста України Василя Зінкевича.
Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП.











Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: