пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Єпископ Ужгородський і Закарпатський Української Православної Церкви Київського Патріархату Варсонофій з представниками єпархіального відділу благодійності та соціального служіння і православного молодіжного братства в честь святої великомучениці Варвари, відвідали Свалявський обласний Будинок дитини.


10.06.2016 р. єпископ Ужгородський і Закарпатський Української Православної Церкви Київського Патріархату Варсонофій з представниками єпархіального відділу благодійності та соціального служіння і православного молодіжного братства в честь святої великомучениці Варвари, відвідали Свалявський обласний Будинок дитини.Для діток були відвезені підгузки, фрукти, солодощі, печиво, санітарно-гігієнічні засоби. Кожному малюку Владика благословив натільний хрестик , а закладу передав декілька примірників дитячих Біблій .В сиротинці наразі виховується сімдесят малюків від народження до трьох років. Усі діти чисті, доглянуті, охайні. Щодня їх оглядають медичні працівники. До речі, на базі ОБД працює відділення медико-соціальної реабілітації для дітей, що потрапили в складні життєві ситуації. Тут можна тимчасово залишити малюка, якщо мати не має можливості його виховувати, правда, перебування у структурному підрозділі притулку обмежене в часі – близько місяця. У самому ж Будинку дитини є кілька кімнат для рухливих ігор, масажні ліжечка, тренажери, а також кабінет гідротерапії. Єпархіальний відділ благодійності та соціального служіння разом з єпархіальним православним молодіжним братством святої великомучениці Варвари , з благословення єпископа Варсонофія , просить усіх небайдужих людей молитись за діточок-вихованців сиротинця , імена яких надали адміністація закладу :
Ярослав, Анастасія, Валентин, Іван, Дарина, Владислав, Мирослав,Олександра,Мар"яна,Альберт,Анна-Марія,Наталія,Юрій,Марія,Дмитро,Кароліна,Христина,Анюта,Едуард, Валерій , Миксим, Катерина,Каріна , Артем , Вікторія,Ігор, Аліна,Іванна,Софія,Ірина,Павло,Василь,Сергій,Йосип,Назар,Роман,Валентина,Даніель,Яна,Стефанія,Мар"яна,Андрій,Юрій.
Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП.



























Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: