четвер, 7 січня 2016 р.

Богослужіння керуючого Закарпатською єпархією єпископа Варсонофія в день Різдва Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа.

07 січня 2016 року в день Різдва Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа , єпископ Ужгородський і Закарпатський Української Православної Церкви Київського Патріархату Варсонофій ( Руднік ) очолив відправу  Літургії св.Іоана Золотоустого в Свято-Троїцько-Михайлівському Соборі м.Берегово.Його преосвященству співслужили : митр.протоієрей Михаїл Савко та ієрей Михайло Куцак.Після прочитання  Євангелія  Владика Варсонофій  зачитав Різвяне послання Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України .
По завершенню Богослужіння Преосвященнійший єпископ Варсонофій привітав священнослужителів та парафіян з Різдвом Христовим та спільно з усіма вірниками поколядували народженому Богонемовляті.Привітали парафіян Собору та свого Архієрея і хор "Купаж" , повінчувавши та виконавши декілька колядок . Завершилось Різдвяне Богослужіння уставним многоліттям.
Управління Закарпатської єпархії УПЦ КП вітає усіх Закарпатців та відвідувачів сайту Закарпатської єпархії з Різдвом Христовим!
Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП

























Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: