пʼятницю, 6 листопада 2015 р.

Нагородження начальника ГУ МВС України в Закарпатській області С.М.Князєва.

06 листопада 2015 року єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ КП Варсонофій ( Руднік) , відповідно до Указу Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, за заслуги перед Українською Православною Церквою Київського Патріархату та українським народом, за всіляку можливу підтримку воїнів АТО, нагородив начальника ГУ МВС України в Закарпатській області Сергія Миколайовича Князєва церковною нагородою-медаллю "За жертовність та любов до України".
Коротка біографічна довідка : Кня́зєв Сергі́й Микола́йович — полковник МВС України.
1992 року розпочав службу в органах внутрішніх справ, міліціонер відділу охорони міста Біла Церква.
1995 року перейшов на службу в кримінальний відділ.
З 1995 по 2008 рік пройшов службовий шлях від оперуповноваженого карного розшуку до заступника начальника — начальника кримінальної міліції, Білоцерківський міський відділ міліції.
Починаючи з 2008 року, керував управлінням карного розшуку ГУМВС України в Київській області.
З листопада 2014-го — т. в. о. заступника начальника Головного управління МВС України в Донецькій області, начальник кримінальної міліції.
З 15 липня 2015 року — начальник ГУ МВС України в Закарпатській області.За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджений орденом Данила Галицького (19.12.2014).
Управління Закарпатської єпархії УПЦ КП вітає керівника ГУ МВС України в Закарпатській області п.Сергія Князєва з високою церковною відзнакою.
Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ КП.









Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: