неділю, 5 липня 2015 р.

Богослужіння архієрея на парафії Успіння Борогодиці м.Мукачево

05 липня 2015 року, в Неділю 5-ту після П’ятидесятниці, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій із архіпастирським візитом відвідав парафію Успіння Пресвятої Богородиці м.Мукачево, де очолив недільну відправу Божественної літургії. 

За богослужінням разом із Владикою молилися секретар єпархії прот.Сергій Ємець та настоятель парафії, обласний благочинний, протоієрей Сергій Потюк. 

На малому вході, з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, єпископ Варсонофій нагородив протоієрея Сергія Потюка правом носіння хреста з прикрасами. 

По завершенню уставних богослужінь, Преосвященний Варсонофій звернувся до прихожан з повчальною проповіддю та привітав протоієрея Сергія Потюка з високою церковною нагородою та ювілеєм - 40-річчям із дня народження. Закінчилось богослужіння уставним многоліттям. 

Керуючий архієрей, співробітники єпархіального Управління та все духовенство Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патрархату приєднуються до чисельних привітань ювіляру- протоієрею Сергію Потюку, за зичить ювіляру многії літа та Божого благословення!






































Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: