четвер, 9 липня 2015 р.

Владика Варсонофій благослов дитячий епархіальний захід

09 липня 2015 року, з благословення Преосвященного Варсонофія, єпископа Ужгородського та Закарпатського, в Мукачівському центрі позашкільної освіти на базі екологонатуралістичного центру відбувся відкритий біблійний урок для дітей - вихованців недільних шкіл Закарпатської єпархії УПЦ КП на тему "Божий світ і ми в ньому". 

Розпочалось дитяче свято молитовним закликанням Святого Духа перед початком усякого доброго діла в храмі Успіння Пресвятої Богородиці м.Мукачево. Молитву очолив Владика Варсонофій у співслужінні Секретаря Закарпатської єпархії протоієрея Сергія Ємця, Обласного благочинного протоієрея Сергія Потюка та Голови єпархіального відділу в справах молоді - протоієрея Андрія Кравчука. 

Після молитви діти вирушили до місця проведеннядозвілля. Гостинно зустріли діточок керівництво Мукачівського центру позашкільної освіти на базі екологонатуралістичного центу . Розпочався урок з читання Біблії , після чого молодь брала участь у конкурсах та іграх. 

Завершилось дитяче свято спільною молитвою та трапезою, після яких діточки допомогли у плетінні маскувальної сітки для воїнів , які знаходяться в зоні АТО.










































Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: