вівторок, 24 лютого 2015 р.

Єпископ Варсонофій відвідав військовий госпіталь та благословив воїнів-учасників АТО

24 лютого 2015 року, у вівторок першого тижня Великого посту, Преосвященний Варсонофій, єпископ Ужгородський і Закарпатський, відвідав Мукачівський військовий госпіталь, у якому проходять реабілітацію більш як 90-то воїнів - участників АТО. Керуючий єпархією відслужив молебень на закликання помочі Святого Духа перед початком усякого доброго діла, після чого окропив військовослужбовців святою водою та роздав усім Молитовники для воїнів. Разом з Його Преосвященством молилися Мукачівський благочинний – протоієрей Сергій Потюк і протоієрей Віктор Худяк.  

Єпископ Варсонофій також відвідав капелана Закарпатської єпархії прот.Ігора Войтовича, який проходить реабілітацію в цьому ж госпіталі після поранення снайпером у зоні АТО. 

Управління Закарпатської єпархії УПЦ Київського Патріархату висловлює щиру подяку начальнику Мукачівського військового госпіталю, підполковнику медичної служби, лікарю вищої кваліфікаційної категорії із спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я» Яремі Романовичу Бекер за організацію та дозвіл зустрічі з військовослужбовцями. 



Прес-служба Закарпатської єпархії












Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: