суботу, 11 липня 2020 р.

Священнослужителі Закарпатської єпархії ПЦУ в Ужгороді, Мукачеві та Виноградові зустрічали захисників зі східного фронту.

Наші військовослужбовці 128 ОГШБр бригади виконували завдання в зоні проведення операції об’єднаних сил упродовж близько 8 місяців на Докучаєвському напрямку в Донецькій області. І це вже 7-ма ротація за час війни.

10 липня 2020року, в урочистостях з приводу повернення солдатів додому  у Мукачеві взяв участь керуючий Закарпатською єпархією, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій та Мукачівський благочинний протоієрей Віктор Худяк, в Ужгороді взяли участь капелани ужгородського благочиння, та в Виноградові прот. Василь Гесня настоятель Свято-Успенського храму м. Виноградів.

З благословення Блаженнійшого Епіфанія, Митрополита Київського і всієї України, нагородили військових медалями "За  жертовність і любов до України".

128 ОГШБр – єдина бойова бригада з Закарпатської області. За час ротації маємо одну втрату: у шпиталі через важке поранення помер командир бригади – полковник Євген Володимирович Коростельов. Це сталося 19 листопада минулого року. Йому був 41 рік. Вічна йому пам’ять.
ПРЕС-СЛУЖБА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ (ПЦУ).




Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: