вівторок, 19 вересня 2017 р.

Закарпатська єпархія УПЦ Київського Патріархату передала чергову партію тренажерів для розвитку моторики рук в Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями м.Мукачево.

19 вересня 2017 року , духовенство Закарпатської єпархії на чолі з єпископом Ужгородським і Закарпатським Варсонофієм завітали до вихованців Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями міста Мукачево. Спільно з Благодійним фондом "Твоя любов" м.Київ ( керівники- ієрей Назарій Бігун та Юлія Бігун  ), єпархіальний відділ благодійності та соціального служіння, спільно з БО "Благодійний фонд "ЕЛЕОС -Закарпаття"" , передали вищевказаному Центру чергову  партію тренажерів для розвитку моторики рук і реабілітації вихованців закладу  з функціональними обмеженнями.

Коротка довідка: 
Благодійний фонд «Твоя Любов»!
Спільнота людей, об'єднана спільними цінностями та покликана робити добрі справи. Пріоритетами діяльності фонду є допомога дітям-сиротам, малозабезпеченим сім'ям та дітям з особливостями розвитку. 
Фонд ставить перед собою цілі та досягає їх!
Ціль №1. Збір коштів для лікування, реабілітації та забезпечення життєдіяльності дітей з особливостями розвитку.
Ціль №2. Допомога малозабезпеченим сім'ям для запобігання потраплянню дітей в інтернати та дитячі будинки.
Ціль №3. Допомога дітям-сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування залученням в освітні проекти, речами, продуктами, здійсненням мрій.
Фонд опікується більш ніж 100 дітьми, серед них діти з особливостями розвитку( аутизм, ДЦП, синдром Дауна) та діти позбавлені батьківського піклування. 
 БФ «Твоя Любов» надає періодичну допомогу декільком реабілітаційним центрам в Україні, адресну допомогу дітям-інвалідам та їх сім'ям.
Прес-служба Закарпатської єпархії.









Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: