середу, 12 травня 2021 р.

Богослужіння Архієреїв ПЦУ Закарпаття в день Престольного свята єпархіального храму.

12 травня 2021 року, в день пам`яті преподбного Амфілохія Почаївського,  єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій очолив Божественну літургію в день престольного свята єпархіального храму прп. Амфілохія Почаївського м. Ужгород.

Спільно з правлячим архієреєм  служив єпископ Ужгородський і Хутський Кирил, протоієрей Олександр Смолін представник Мукачісько-Карпатської єпархії ПЦУ; секретар єпархії протоієрей Сергій Ємець; Ужгородський благочинний протоієрей Андрій Валько; Мукачівський благочинний протоієрей Віктор Худяк; Хустсько-Тячівський благочинний протоієрей Ігор Пістун; Берегівський благочинний протоієрей Михайло Савко; Рахівський благочинний протоієрей Віктор Білан та духовенство Закарпатської єпархії ПЦУ.

Під час Літургії підносилась молитва про припинення епідемії, а також особливі прохання про справедливий мир для України.

Після Літургії та хресної ходи навколо храму Архіпастир звернувся до вірян з проповіддю. Також єпископ Варсонофій привітав парафіян з Престольним святом храму та подякував Владиці Кирилу, отцю Олександру Смоліну та духовенству за спільне богослужіння.

Також насамкінець єпископ Варсонофій подарував Владиці Кирилу та о. Олександру Смоліну пам'ятні ікони прп. Амфілохія Почаївського.

Пресслужба Закарпатської єпархії
Української Православної Церкви (ПЦУ).



















































































































































































































Цитати

Цитати

Найкраще на сайті: